Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка pexelsБританската метеорологична агенция публикува предупреждение за екстремни

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка pexelsБританската метеорологична агенция публикува предупреждение за екстремни
Коментари Харесай

Британските метеоролози предупреждават за нова гореща вълна

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

снимка pexels

Британската метеорологична организация разгласява предизвестие за рискови метеорологични условия, прогнозирайки, че живакът може да се изкачи до 33 ° C тази седмица, съобщи euronews.com.

От службата за метеорология обявиха, че предизвестието за рискови топлинина Амбър обгръща целия Уелс, цяла Югозападна Англия и елементи от Южна и Централна Англия до четвъртък в това число.

Тези " извънредно високи температури ", както и " продължаващите високи нощни температури " могат да окажат евентуално влияние върху здравето.

Met Office насочи своето предизвестие за рискови горещини през юни 2021 година, с цел да осведоми обществеността за евентуални неразположения и неподходящи последствия за здравето.

В резултат на климатичните промени в Обединеното кралство в този момент е доста по-вероятно да се следят продължителни интервали на горещо време и това може да повлияе на здравето и даже да аргументи гибел - над 2250 смъртни случая са докладвани по време на горещините през лятото от 2020 година Но също по този начин може да окаже негативно влияние върху инфраструктурата, в това число превоз и енергетика, както и върху по-широката бизнес общественост.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР